Hopp til innhold

Over 30 års erfaring | Ring oss på 22 71 57 00 | Rask levering | Åpningstider vinter: Man-Fre 10-18 | Lørdag 10-16

Om oss

Fluid fyller i år 26 år. Vi har i 24 år vært Norges ledende kite firma, men i dag er vi en vannsport leverandør med et stort utvalg med alt du trenger innen kite, windsurf, surf, SUP, wake, vannski, tuber, våtdrakter og annen vannsport. Vi importerer til Norge Billabong, Ozone, F-One, GA-Sails, Goya, KT, SAB Foil, Ensis, Tabou, Tahe, Sic, Prolimit, STX, Liquid Force og O'Brien.

I tillegg til nettbutikken har vi også en fysisk butikk i Kirkeveien i Oslo. Kom innom butikken for hjelp og råd til å finne riktig utstyr eller bare for å kikke og drømme litt.

Åpningstider - sommer (tom 15 sept) :
Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-16
Butikk : Kirkeveien 157, Oslo, Tel: 22 71 57 00, mail@fluid.no 
Vi har godt med gratis parkering rett utenfor butikken. Kommer du med kollektivt har du Buss 20, 25 og 28 fra Majorstuen som stopper på Vestre Aker Kirke holdeplass på utsiden av butikken. Trikk 17 og 18 stopper ved Ullevål Sykehus på andre siden av veien.

 

Hos Fluid treffer du til daglig:

Ole Edvard Halmøy: surf og markedsførings ansvarlig. Ole er tidligere surfe instruktør og har mange års erfaring. 

Christopher Dons: drevet Fluid i nesten 20 år, kjenner kite bransjen til fingerspissene og er selv en dreven vannsport utøver.

Espen R. Synnestvedt: Daglig Leder. Født og oppvokst i båt og vannsport bransjen. Har produsert seilbrett og drevet innen vannsport bransjen hele livet.

Avslutt (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk i butikken

Main menu

Handlekurv