Over 30 års erfaring | Ring oss på 22 71 57 00 | Rask levering | Hent i butikk

Om oss

Etter 22 år som Norges ledende kite firma lanserer vi nå nye sider med alle vannsportproduktene som du før fikk på Whitewater. Konseptet er utvidet og nå finner du alt du trenger innen kite, windsurf, surf, SUP, wake, neopren og annen vannsport.

I tillegg til nettbutikken har vi også en fysisk butikk i Kirkeveien i Oslo. Kom innom butikken for hjelp og råd til å finne riktig utstyr.

Åpningstider:

  • Man-fre 10-18
  • Lørdag 10-16
  • Kirkeveien 157, Oslo
  • Tel: 22 71 57 00
  • e-post: mail@fluid.no 

 

Buss 20, 25 og 28 fra Majorstuen stopper på Vestre Aker Holdeplass på utsiden av butikken. Trikk 17 og 18 stopper ved Ullevoll Sykehus på andre siden av veien.

 

  

Oss på kontoret

Espen R. Synnestvedt, Daglig Leder.

Marius Moen, butikk sjef og kursansvarlig. Marius har bakgrunn innenfor snowboard, wakeboard, surf og kiting. Hvis du ikke finner han i butikken er han ute å shredder et sted! 

Simen Ønvik Godokken, assisterende butikk sjef og salg. Simen er tidligere team kjører for Fluid og har 10 års kite bakgrunn. Jobber nå i butikken og er med på å utvikle vårt nye konsept. 

Ole Halmøy, surf og markedsføringsansvarlig. Ole er tidligere surfe instruktør og har mange års erfaring. 

Linda Viktoria Olofsson, teamsjef. Lurer du på noe innenfor kiting er det Linda du skal spørre - enten du vil vite hvilket utstyr som vil passe deg eller du trenger tips til hvordan du skal lande et nytt triks. Hun er også veldig glad i å komme med kreative og gode løsninger, så hvis du har utstyr du trenger hjelp med kan hun helt sikkert komme med noen gode tips på hvordan du kan fikse det. 

Iris Straume, innhold og web. Jobber med nettsideinnhold og blogg. Deler og skriver artikler om alt løst og fast som har med kiting å gjøre. Har testet mye av kiteutstyret som finnes på markedet, og deler gladelig tips om kitespoter og utstyr. Jobber også som kite- og yogainstruktør. 

Nellie, Butikkens Vakthund

Lukk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Min Handlevogn

Handlekurven din er for øyeblikket tom.
Kjøp nå