Hopp til innhold

Over 30 års erfaring | Ring oss på 22 71 57 00 | Rask levering | Åpningstider vinter: Man-Fre 10-18 | Lørdag 10-16

Wakeboard - Wake surf - Fluid.no

Wakeboard - Wake surf

Nå som sommeren er over syns vi det er på sin plass å mimre litt tilbake til Wake Sesongen!  

Team Fluid Wake

Vi i Fluid er veldig stolte over å ha et utrolig dyktig og ungt wake team som definitivt pusher sporten i Norge! - Sjekk de ut på Insta @liquidforcenorway. Vi har spurte vår Team Kaptein, Jonas Sørlie om hvordan sesongen har vært, dette svarte han:
Team Fluid Wake består av 7 mennesker som jobber hardt for å pushe norsk wakeboard til nye grenser. Teamet består av Jonas Sørlie, Bork Ower, Magnus Kristiansen, Mathias Veiga, Tina Steffensen, Elias Poppe og Adrian Syversen. Wakeboard sesongen 2020 har vært krevende, men veldig vellykket. På grunn av Covid-19 har det ikke vært mulig for oss og reise rundt og trene på wakeboard-anlegg rundt om i verden, men likevel har laget klart å prestere og kan vise til gode resultater. Vi går ut av denne sesongen med NM gull i boys, open menn, open woman, første plass i Norgescupen x2 og vi har landet en rekke triks med høy vanskelighetsgrad som ingen andre i Norge har landet tidligere. Peak, Tao, Rhythm og Virago er brettene wakeboard teamet bruker til kabelkjøring og er derfor brett vi kan anbefale på det sterkeste gjennom egen erfaring.
Her er noen av våre favoritt edits fra Wake Teamet denne sesongen: 

Wakeboard Bak Båt 

Kabel parker er jo drit fett! Men det er ganske magisk å stå bak båt også! I sommer har vi solgt mye båt plater, og det er et brett som skiller seg ut. Nemlig Liquid Force Trip. Dette er en legendarisk plate som var det første brettet Liquid Force lagde for 25 år siden! Plata er fantastisk siden det er super stabilt, raskt og aggressivt. Sjekk den ut her

Wake Surf + Wake Surf Edge 

I sommer la vi merke til at mange ville lære seg å surfe. Det mange skjønte var at det faktisk var mulig å surfe bak sin egen båt! Med nok vekt på båten, en "Bølge Shaper" (sjekk ut produktet her ) og et Wake Surf brett ( sjekk ut produktet her ) funker dette helt utmerket! Det er ikke bare gøy å wake surfe bak en båt, det er også utrolig god trening for bølge surf! 
Til neste sommer har vi store planer for å ta inn masse forskjellige Wake Surf Brett. Slik at du kan prøve forskjellige type disiplin på bølgen. F.eks et skim brett for å ta 360 eller et raskere brett for å manøvrere fortere! 
Her er en liten intro til Wake Surf hvis du er gira! 
 
  Fluid.no
Kirkeveien 157, Oslo
https://g.page/fluid-no?gm
Eldre poster
Nyere poster
Avslutt (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk i butikken

Main menu

Handlekurv