Hopp til innhold

Over 30 års erfaring | Ring oss på 22 71 57 00 | Rask levering | Åpningstider vinter: Man-Fre 10-18 | Lørdag 10-16

Fluid - Surfebutikk - Fluid.no

Fluid - Surfebutikk

Velkommen til vår butikk i kirkeveien 157!

Fluid og Whitewater teamet har slått seg sammen og Fluid har dermed gått fra å være norges ledende kitebutikk til å bli ledende innen surf, windsurf, wakeboard, vannski og tube, våtdrakt for herre, dame og barn, SUP (stand up paddle) og kite for vann og snø. Vi har et team bestående av eksperter innenfor hver kategori og har over 40 års erfaring innen salg av vannsport. Hos oss får du topp service og veiledning i valg av utstyr slik at du får best mulig opplevelser.

Hvem er vi? 

 
Fra venstre: Simen Godokken; Kite-ekspert, tidligere teamkjører hos Fluid og elsker kiting både på vann og snø.
Ole Halmøy; Surf- og SUP ekspert, tidligere surfeinstruktør i Australia og Lofoten.
Christopher Dons; Var med i oppstarten av Fluid på slutten av 90-tallet, og har vært i bransjen i over 20 år. En pionér innen kitesurfing i Norge.
Marius Moen; Wakeboard- og kite ekspert. Leder for team Fluid og våre kitekurs. Lang erfaring innen Wakeboard og du ser han alltid på vannet/fjellet med en kite.
Espen Synnestvedt; Daglig leder og windsurf-ekspert. Over 40 års erfaring innen salg av vannsport artikler. Startet opp og driftet Whitewater som lenge var en ledende actionsportbutikk. 
Sammen vil vi sørge for at alle som kommer innom butikken eller handler i vår nettbutikk får god veiledning og best service slik at vi kan videreføre gleden vi har til vannsport. 

Hva skjer fremover?
Vi gleder oss og ser frem til vinteren med snøkiting, her har det allerede kommet mange spennende nyheter og flere er på vei! Vi kommer også gjennom vinteren til å legge ut 2021 produkter på løpende bånd innen kite, vindsurf, SUP, foil og wakeboard. Foiling vokser i rasende fart og vi har mengder av spennende nyheter på vei fra våre leverandører. Her vil vi få et stort utvalg innen alle kategoriene med mange gode pakkedealer.

Er du interessert i ekslusive tilbud og nyheter?
Hver uke sender vi ut nyhetsbrev med spennende tilbud og nyheter. Vi vil gjøre vårt beste med å variere slik at uansett hvilken av sportene du interesserer deg i, vil det være representert. Er det noe du ønsker vi skal fokusere mer på eller inkludere i våre nyhetsbrev er vi veldig åpne for å høre din mening. Send gjerne en mail til mail@fluid.no

 

Fluid.no
Kirkeveien 157, Oslo
https://g.page/fluid-no?gm

Eldre poster
Nyere poster
Avslutt (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk i butikken

Main menu

Handlekurv