Hopp til innhold

Over 30 års erfaring | Ring oss på 22 71 57 00 | Rask levering | Åpningstider vinter: Man-Fre 10-18 | Lørdag 10-16

Wingfoil og Kite med ListaSurfing i sommer! - Fluid.no

Wingfoil og Kite med ListaSurfing i sommer!

ListaSurfing har siden 2015 holdt kurs og camps med surfing og windsurfing. I samarbeid med kitesurfing.no tilbyr vi sommeren 2022 også kurs i kiting og wingfoiling. Disse kursene inkluderer alt utstyr og går over tre helger i juli.
ListaSurfing holder kurs i wingfoil og kite i sommer - Fluid.no
Kursene i windsurfing er hver onsdag, lørdag og søndag hele sommeren, mens surfekurs blir annonsert på SoMe når det er nok bølger. Vi har også utleie av surfe- og windsurfingutstyr hele sommeren.
Lista har over 20 km med sandstrender og har lenge vært et mekka for folk som vil stå på brett! Her har vi noe for både nybegynner og ekspert. Sjekk ut spotguide for Lista her.
ListaSurfing er den eneste i Norge som holder kurs i både bølgesurfing og vindsurfing Er det bølger kan vi surfe på noen av Norges fineste og beste strender for nybegynnere – og om det ikke er nok bølger kan vi windsurfe i de samme idylliske omgivelsene. Slik kan dato settes i god tid, uten å måtte utsette eller kansellere på grunn av manglende forhold.
Fra Oslo er det ca 5.5 timer å kjøre, mens det fra Stavanger er ca 2,5 timer. Ses på stranda!
Beste hilsen ListaSurfing
 
Eldre poster
Nyere poster
Avslutt (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk i butikken

Main menu

Handlekurv