Over 30 års erfaring | Ring oss på 22 71 57 00 | Rask levering

Nyheter

KITEKURS - JÆREN - HELG

Lær deg å kite på vann på Norges beste strender for kitesurfing! Hver helg fra mai til september!

F-One - Guide til wingfoiling

Foil har blitt et av sommerens hotteste temaer. Vi har derfor skrevet en artikkel om foil og anbefalinger til deg som skal kjøpe deg foil-utstyr!

KITEKURS - HAUKELI - HELG

Haukeliseter er en av Norges mest populære destinasjoner for snøkiting med stabil vind og nydelig terreng rett utenfor fjellstuen.

Stand up paddle brett

Vi elsker SUP og ønsker å dele gleden med deg. Vi har skrevet litt om hvilket brett du bør velge og hva som fins innenfor Stand up paddle. Møt den SUPende pianisten!

Surf - Lær bølgesurf

Vi har fått tips fra landslagstreneren i Surf og surfe instruktør i Lofoten Surfsenter. Kristian Breivik - "Onkel frost" hjelper deg å velge riktig surfebrett.

Windsurf på Lista

Les og se fine bilder av windsurf eller brettseiling som det heter på norsk. Vi har snakket med Lista aktiv om vindsurf mulighetene på sørlandets fineste strender.

Fluid - Surfebutikk

Velkommen til vår butikk i Kirkeveien 157!  Nå kan du lese om hvem vi er, hva vi har jobbet med den siste tiden og om alt det spennende som skjer i tiden fremover.

Wakeboard - Wake surf

Vi snakker med Teamet om sommeren. Se edits fra sommeren og les om Liquid Force Norge, Parkbrett, Bølge bak båt, Wake surf og wakeboardpakken vi anbefaler!

Surf og kite på jæren

Stavanger, Lofoten, Hoddevika og Lista har blitt samlesteder for surfere og kitere i Norge de siste årene. Les om kite og surf på Jæren, med tips fra teamkjører Valentin.

Snøkite - Foilkite

Les om snøkiting: "Det å kite på snø er en fantastisk følelse, kiten blir som din personlige heis og du kan dra akkurat hvor du vil"! Kiteguide med produkter fra Ozone.

Ny nettbutikk - Sjekk tilbudene!

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til ny nettbutikk med rabatter på våtdrakter og utstyr! Endelig kan vi annons...
Lukk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Min Handlevogn

Handlekurven din er for øyeblikket tom.
Kjøp nå